Augeo Foundation


Augeo Foundation wil dat kinderen met liefde en in veiligheid opgroeien. Als onderwijsprofessional ben jij heel belangrijk voor kinderen omdat je ze bijna dagelijks ziet. School is bij uitstek de plek om kinderen die thuis onveilig zijn op te merken en iets voor hen te doen. Maar waar moet je op letten? Wat kun je doen? Hoe ga je het gesprek aan? Wat doe je als een kind jou iets in vertrouwen vertelt? Augeo kan jou hierbij helpen. We stimuleren het dat professionals hun kennis up-to-date houden, oefenen en blijven bijleren. En dat kan op allerlei manieren. Met betaalde online cursussen die je individueel of met je team kan volgen. Maar ook met gratis scholingscampagnes, apps, online communities, magazines, herhaalmodules, animaties en nog veel meer.

Naast deskundigheidsbevordering doet Augeo nog veel meer, bijvoorbeeld onderzoek en veerkrachtprojecten, altijd met het doel dat mishandelde kinderen vaker gezien, gehoord en gesteund worden, samen met hun ouders.

Augeo is een goede doelen stichting en alle cursusinkomsten herinvesteren we in projecten om huiselijk geweld zo goed mogelijk aan te pakken en liefst te voorkomen. Steun aan ouders en kinderen staat daarbij voorop. Samen geven we kindermishandeling geen toekomst!

Stel deze aanbieder een vraag

  • Augeo Foundation
  • Hoofdstraat 67
  • 3971 KD Driebergen-Rijsenburg

Het aanbod van deze aanbieder

Voortgezet onderwijs: Cyberpesten

De komst van het internet en social media heeft het onderwijs veranderd. Dagelijks betrekken leerlingen je bij wat hen online bezighoudt, zowel bij positieve als negatieve […]

  • € 24.20

Onderwijsprofessionals: Huwelijksdwang

Augeo academy en Fier hebben een online cursus gemaakt over huwelijksdwang. Doel van de cursus is dat professionals signalen van huwelijksdwang beter leren herkennen en vervolgens jongeren beter kunnen helpen of doorverwijzen.