Angela Poll


  • de Onderwijsredactie
  • Postbus 10052
  • 3505 AB Utrecht

Het aanbod van deze aanbieder

Verleg je grenzen!

Als docent ben je het grootste gedeelte van het jaar bezig met de lessen, maar daarnaast is het ook belangrijk inspiratie en nieuwe ideeën buiten de school op te doen. Zeker nu tweetalig onderwijs en internationalisering een belangrijke groeispurt meemaken, worden er door scholen steeds vaker educatieve uitstapjes en studiereizen georganiseerd.

De toekomst van toetsen

Met het digitaal afnemen van examens en toetsen zou het proces efficiënter en makkelijker moeten zijn. Met Digitale Leerlingvolgsystemen (DLVS) kan de ontwikkeling van de leerlingen over een langere periode worden bijgehouden in één overzicht. Maar waar moet je als leraar extra rekening mee houden? Hoe ziet de toekomst van deze digitale systemen eruit? Zorgt […]

Kabinet zet in op een lerende cultuur: en dat biedt kansen voor jou!

Zo rond de feestdagen vorig jaar kwam er een mooi lichtpunt voor het onderwijs. Het kabinet liet weten flink in het onderwijs te gaan investeren. De focus ligt op de kwaliteit van het onderwijs en kansengelijkheid. Om dit waar te maken wordt er onder andere €800 miljoen geïnvesteerd in goede leraren en schoolleiders!