AgressieWerk.nl


Missie

Wij zetten onze kennis en ervaring in om agressief, onbeschoft en lastig gedrag terug te dringen van uw werkvloer. Tijdens onze trainingen-op-maat doen deelnemers het inzicht en de vaardigheden op om stress en conflicten met klanten of cliënten te vervangen door contact, zelfvertrouwen en een positieve relatie.

Wij bieden hiervoor trainingen (1 tot 5 dagdelen), workshops (1 tot 3 uur) en train-de-trainer-sessies aan binnen de Nederlandse zorg-, onderwijs-, (semi)overheids- en juridische sector.

Wie zijn wij

AgressieWerk.nl is een samenwerkingsverband van een groep bevlogen en ervaren trainers en acteurs. Samen beschikken wij over tientallen jaren ervaring met agressie in diverse sectoren zoals de zorg, het onderwijs, gemeentes en bedrijven. In onze trainingen Omgaan met agressie en lastig gedrag leren wij deelnemers goed naar zichzelf en naar ‘de ander’ te luisteren. Dit schept de ruimte voor daadwerkelijk contact, dé manier om agressie te voorkomen of te de-escaleren.

Met veel plezier en passie vergroten wij de zelfkennis, het zelfvertrouwen en de vaardigheden van werknemers door heel Nederland. En dragen zo bij aan de veiligheid én het plezier op de werkvloer.

Initiatiefneemster Lucia Looijestijn:

“Ik leer professionals om te gaan met agressie. Ik weet als geen ander hoe agressie de verhoudingen kan verstoren en hoe vervelend dat is. Het thema interesseert mij al van jongs af aan en ik heb mij er mijn hele werkende leven in verdiept.”

Stel deze aanbieder een vraag

  • AgressieWerk.nl
  • Dashorstweg 7
  • 8035 PK Zwolle

Het aanbod van deze aanbieder

Agressietraining voor docenten, leerkrachten en OOP

Leerkrachten, docenten en ondersteunend personeel zorgen met de juiste houding, woordkeus en opstelling voor hun eigen veiligheid en dat van de klas. Grip op eigen emotie en vaardigheid in het maken van contact voorkomt ongewenst en agressief gedrag, buigt het om of roept het een halt toe. Vanuit toegenomen kennis, zelfvertrouwen en rust kan ook pesten op een gecontroleerde manier worden aangepakt.

Mediawijsheid: veilig gebruik van Social Media

Voor iedereen die meer grip wil op de risico’s van Social Media voor jongeren. Of je nu een scholier bent die een foto deelt, een docent die pestslachtoffers ziet, of een ouder die het contact kwijt raakt met het leven wat zijn of haar kind online leidt.

Training Sociale veiligheid

De training versterkt leiderschap, openheid en andere vaardigheden in het kader van het realiseren van een veilige en respectvolle werkomgeving voor alle partijen. We bieden praktische, direct toepasbare gesprekstechnieken voor als een medewerker een melding maakt van ongewenst gedrag door een andere medewerker.