LEGO®SERIOUS PLAY® voor in de klas (PO)

LEGO®SERIOUS PLAY® voor in de klas (PO) Ben jij een gepassioneerde professional op zoek naar nieuwe methodes om de leerervaring van je leerlingen te verrijken? LEGO®SERIOUS PLAY® in de klas (PO) is een training waarbij je de krachtige LEGO Serious Play-methodiek gebruikt om de betrokkenheid, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden van je leerlingen te verbeteren.

LEGO®SERIOUS PLAY® Bouwen op je team!

Maak je klaar om een avontuurlijke reis te maken waarbij we de kracht van het werken met je handen gebruiken om het onderbewuste brein aan te spreken om zo jou en je team op een unieke manier te laten groeien en ontwikkelen! Met de methodiek LEGO®SERIOUS PLAY® als middel duiken we in een wereld vol bouwen, reflecteren en verhalen delen. Hierbij ontdekken we wat jouw team uniek maakt en hoe jullie samen een sterke visie, missie en identiteit kunnen creëren. Het is een geweldige kans om de teamdynamiek te versterken, elkaars talenten te ontdekken en een solide basis te leggen voor een succesvolle samenwerking. Elke vraag of probleemstelling is mogelijk! Ben je klaar om op een speelse manier te bouwen aan bijvoorbeeld jullie teamvisie, missie of identiteit?

Werkgeluk-tool en ontwikkelgesprek

Met oo.nl hebben we de ‘werkgeluk-tool’. Met deze tool krijg je inzicht in jouw werkgeluk op basis van zes belangrijke pijlers: voldoening, ontwikkeling, gezondheid, waardering, erkenning en verbondenheid. Door het beantwoorden van enkele vragen weet je precies waar jouw sterke punten en verbeterpunten liggen op het gebied van werkgeluk.⁠ Met de werkgeluk-tool krijg je niet alleen inzicht in jouw eigen werkgeluk, maar ook handvatten om dit te verbeteren. Het resultaat? Een gelukkiger leven als onderwijsprofessional en een betere kwaliteit van het onderwijs voor jouw leerlingen!

Gelukswandeling

De Femnomenale gelukswandeling. Je leert jezelf en elkaar beter kennen, krijgt inzicht in de wetenschap van geluk én wandelen en ontdekt wat jou (werk)gelukkig maakt