Vroeg

De periode tussen kinderwens en de eerste stappen in het onderwijs vormen het fundament voor de ontwikkeling van een kind. De stevigheid hiervan vereist vaak ondersteuning: ieder jaar weer hebben veel zwangeren, baby’s, peuters en kleuters behoefte aan professionele begeleiding of hulp. Vakblad Vroeg biedt hen kennis en inspiratie.

Talloze professionals zetten zich in voor een gezonde ontwikkeling van jonge kinderen. De ene doet dit in de geboortezorg of al eerder, de ander richt zich op hulpvragen tijdens de eerste jaren na de geboorte of is actief in de kinderopvang. Vakblad Vroeg bedient het complete werkveld met een interessant informatie-aanbod over onderzoeksbevindingen, methodieken en praktijkervaringen. Dit doen we in de vorm van nieuwsberichten, interviews, columns, webinars en congressen.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping.

abonneren
Onderwijstypes