Examens

EXAMENS, Tijdschrift voor de toetspraktijk is bedoeld als een forum voor wetenschappelijk en stand-van-zaken onderzoek op het gebied van examens in brede zin. Het tijdschrift publiceert empirische studies maar wil ook theoretische discussies stimuleren en vooral praktische implicaties voor het Nederlandse en Vlaamse examensysteem benadrukken. Het tijdschrift wil een brug slaan tussen theorie en praktijk en tussen het private en publieke onderwijs.

Doelstelling: Het bevorderen van de samenwerking tussen praktijk en theorie, met als doel de kwaliteit van examens te verhogen.

Vanaf januari 2023 is EXAMENS, Tijdschrift voor de toetspraktijk alleen nog maar als digitale uitgave beschikbaar. De kosten voor een abonnement en daarmee  registratie en toegang tot de nieuwste editie bedragen slechts € 25,– (incl. 9% btw). De meerwaarde bij een registratie op e-xamens  is ook de toegang tot het volledige archief.

IP abonnement
EXAMENS biedt nu ook toegang op basis van IP-range aan. Ideaal voor bijvoorbeeld onderwijsinstellingen of organisaties waar meerdere personen regelmatig gebruik (willen) maken van EXAMENS. Met een abonnement op basis van IP krijgen alle werkplekken niet alleen toegang tot de nieuwste uitgave maar ook tot het archief van EXAMENS dat inmiddels 13 jaargangen telt.

abonneren
Onderwijstypes