Uitgelicht

In maart 2022 in het Onderwijsblad van de AOb verschenen

Opleidingen

Introductie Cognitief Talent

(Hoog)begaafdheid: Wat is het? Hoe herken je deze leerlingen? In een interactieve lezing laat Bureau Talent je kennismaken met het onderwerp cognitief talent.

Bekijk opleiding

Leading Beyond Boundaries

Ben je leidinggevende of heb je leidinggevende ambities in het primair of voortgezet onderwijs? Zoek je naar een opleiding met een sterk eigen profiel?

Bekijk opleiding

Gecertificeerd Toetsexpert in het VO

Beelddenken is meer dan plaatjes in je hoofd. Het Beelddenkende Brein is associatief, gevoelig en leert via begrip. Bied beelddenkende kinderen een gelijkwaardige kans en maak je lessen top-down.

Bekijk opleiding

Maak impact in jouw onderwijspraktijk!

Met een onderwijsmaster van Fontys ontwikkel je jezelf tot een professional die het onderwijs vooruit brengt. Bekijk ons brede aanbod

Boeken

De kunst en wetenschap van het lesgeven

Goede lessen opbouwen door slim gebruik te maken van wat de wetenschap ons hierover kan leren? Dat kan aan de hand van de vragen uit dit boek.

Bekijk boek

De reflectieve leraar

Ontdek hoe je steeds beter kunt worden door het stellen van persoonlijke doelen, gerichte oefening, feedback en met observaties en discussies over het lesgeven.

Bekijk boek

Coaching en reflectie in de klas

Voor iedereen die leraren wil helpen om steeds beter les te geven. Dit boek biedt concrete actiestappen en strategieën hiervoor.

Bekijk het boek