New Heroes Onderwijs

Werk aan je persoonlijke groei en ontwikkeling met de vaardigheidstrainingen van New Heroes Onderwijs. De online trainingen zijn kort en overzichtelijk en 24/7 beschikbaar op laptop, tablet of mobiel. Studeren waar en wanneer je maar wil.
Werk aan je persoonlijke groei en ontwikkeling met de vaardigheidstrainingen van New Heroes Onderwijs. De online trainingen zijn kort en overzichtelijk en 24/7 beschikbaar op laptop, tablet of mobiel. Studeren waar en wanneer je maar wil.

Je vindt trainingen binnen vier thema’s:

 • Communicatie & Interactie
  (Communiceren, Aandachtig luisteren, Feedback geven)
 • Persoonlijke effectiviteit
  (Grenzen stellen, Timemanagement, Controlfreak?)
 • Teamontwikkeling & Leiderschap
  (Help je medewerkers groeien, Samenwerken, Teambuilding)
 • Vitaliteit & Veerkracht
  (Stress in balans, De kunst van het falen, Omgaan met lastige mensen)

Docenten zijn meer dan ooit gebaat bij nieuwe communicatie skills

Als docent wil je leerlingen inspireren en verrijken met jouw kennis. Maar hoe bereik je de jongere van tegenwoordig? Volgens docent en trainer Bastiaan Lammers zijn goede vaardigheden belangrijker dan ooit.

Online: Samenwerken

Ik wil beter samenwerken in mijn team. – Een optimale samenwerking zorgt ervoor dat je team topprestaties kan leveren. Leer van zeilteam Brunel dat een ongekende prestatie neerzette.

Hoe kan je studenten voorbereiden op het werkveld?

Dat vroeg hogeschool Fontys zich af. Het viel op dat de studenten de theorie wel goed onder de knie hadden, maar dat er op het gebied van vaardigheden nog winst viel te behalen. Dankzij gerichte opdrachten en trainingen van New Heroes Onderwijs oefenen studenten tijdens met de vaardigheden waar zij in hun werksituatie behoefte aan krijgen: van managen en presenteren tot gespreksvoering en omgaan met deadlines.

Docent-onderzoeker Rosalie Reichardt ziet het effect van de trainingen: “Ik hoor vooral terug dat studenten de diversiteit en toegankelijkheid van de trainingen enorm waarderen. De filmpjes en opdrachten zijn kort en direct te koppelen aan de praktijk.” Dat laatste vindt Reichardt van groot belang: “Vaardigheden leer je niet uit een boekje of vanachter je computer.” Dat weet New Heroes Onderwijs als geen ander.

Online: Help je medewerkers groeien

Hoe je team met persoonlijke ontwikkeling echt meters maakt. – Als je je bewust bent van de ontwikkelmogelijkheden van je medewerkers, kan je ze helpen bij hun groei. Tevreden en vaardige medewerkers maken een topteam.

Online: Stress bespreekbaar maken

Signaleren bij de ander en actie ondernemen. – Herken jij de ongezonde stresssignalen van anderen in jouw omgeving? In deze online training leer je de signalen te herkennen, te benoemen en te bespreken.

Online: Omgaan met lastige mensen

Hoe kosten lastige mensen mij minder energie? – Ontdek waarom je je door sommige mensen gek laat maken en hoe jouw gedachten je beïnvloeden. Kijk eens met een andere bril naar lastpakken. Bevat de ‘Roos van Leary’.