Wat leer je
Tijdens deze nascholing verdiep je je in (voedsel)allergieën. Je leert wat allergieën zijn, hoe ze ontstaan en welke risicofactoren een rol spelen. Ook ontdek je wat de maatschappelijke impact is en waarom allergieën een rol spelen in de eiwittransitie. Er is aandacht voor actuele studies naar preventie en behandeling. De inhoud is direct toepasbaar in je biologielessen.
Voor wie
Deze nascholing is bedoeld voor docenten biologie in het voortgezet onderwijs. Er is geen specifieke voorkennis vereist, maar affiniteit met gezondheidsvraagstukken of voeding is een pré.
Praktische informatie
📅 Woensdag 8 oktober 2025🕐 13:30 – 17:00 uur📍 Wageningen Campus💶 Kosten: €150,- (10% korting voor NVON-leden)👤 Maximaal 20 deelnemers🎓 Nascholing verzorgd door WUR-wetenschapper Tamara Hoppenbrouwers, expert op het gebied van voeding en immunologie