ZON Trainingen


Wij doen het net een beetje anders dan andere trainingsbureaus. Althans, dat vinden we zelf. Wij trainen creatief en met veel respect. En we halen alles uit de kast om de deelnemers te laten leren. Al moet het linksom, al moet het rechtsom. En wat is daarvoor nodig? Enthousiasme, kennis en een dosis humor. Ja, dat zijn wij.

Vertrouwen, veiligheid & aandacht

Wij geloven in kinderopvang van hoge kwaliteit waarin vertrouwen, veiligheid, aandacht en ruimte voor de eigenheid van kinderen voorop staan.

Deskundigheid, motivatie & ontwikkeling

Wij geloven dat deskundigheid, motivatie en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers mede een bijdrage leveren aan rust en balans in gezinnen.

Stel deze aanbieder een vraag

  • ZON Trainingen
  • Eerste Industriestraat 10
  • 1401 VL Bussum

Het aanbod van deze aanbieder

Effectief leidinggeven

Je wilt kwaliteit leveren op de groepen én in het aansturen van je team. Je wilt de pedagogisch medewerkers ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en hun het vertrouwen geven dat ze het kunnen. Wat je belangrijk vindt is de pedagogisch medewerkers zó aan te sturen dat ze inzicht hebben in hun taken en werkzaamheden en hier een actieve zelfsturende houding in aannemen.

Pedagogisch coach

Als pedagogisch coach hebt je een missie iedereen te begeleiden om zoveel mogelijk te werken volgens het pedagogisch beleid van jouw kinderopvang. 

Pedagogisch coach training

Ben jij pedagogisch coach of wil je dat worden? Heb je de wens jezelf op professionele wijze te ontwikkelen? Wil je weten hoe je met succes de effectiviteit van anderen kunt vergroten? Wil je de verschillende coachingstechnieken en -instrumenten effectief kunnen hanteren en weten hoe je anderen echt in beweging kunt brengen?
Dan is de pedagogisch coach training zeker iets voor jou!