Geld voor mijn scholing, hoe regel ik dat?

leestijd: 1 minuut

Personeelstekort, hoge werkdruk, geen budget: allerlei redenen waardoor jij misschien geen ruimte voelt voor scholing. Toch is dit ontzettend belangrijk voor jouw ontwikkeling en de kwaliteit van het onderwijs.⁠

Met oo.nl willen wij jou helpen vinden wat je zoekt. Dat doen we onder andere door het ontwikkelen van tools. Wist je dat je elk jaar recht hebt op een eigen scholingsbudget? Uit onderzoek blijkt dat 75% van de onderwijsprofessionals in het PO en meer dan 50% in het VO niet weten welk budget zij hebben voor scholing.

Naast dit budget zijn er nog veel meer mogelijkheden om een financiering voor je opleiding, training of cursus te regelen. Met de ‘geld voor je opleiding’-tool weet je precies welke regelingen en subsidies voor jou interessant zijn!