Samen sterker: oo.nl en LDC bundelen krachten voor jouw ontwikkeling

leestijd: 1 minuut
Goed nieuws voor alle onderwijsprofessionals: oo.nl gaat samenwerken met LDC, dé expert in innovatieve loopbaantools en -testen. Ons doel? Jou nog beter ondersteunen in je professionele ontwikkeling.

Wat betekent deze samenwerking voor jou? We breiden ons aanbod op oo.nl in de loop van dit schooljaar uit met diverse handige tools en testjes, ontwikkeld door LDC en haar partners zoals TNO en aan LDC verbonden wetenschappers.

Met deze tools krijg je snel en eenvoudig inzicht in jezelf of in jouw personeel. Denk aan interesses en vaardigheden, maar ook aan vitaliteit en drijfveren. Door een paar vragen te beantwoorden, weet je meteen waar je sterke en verbeterpunten liggen. Daarmee kun je:

  1. Verdere stappen zetten met verdiepende tools
  2. De meest geschikte scholingsactiviteiten ontdekken
  3. 1-op-1 ontwikkelgesprekken met een coach of loopbaanadviseur inplannen

Dus, of je nu in een leidinggevende, lesgevende of ondersteunende rol werkt, we hebben iets voor iedereen! LDC brengt een schat aan ervaring mee, met meer dan 50 waardevolle tools die je helpen jouw professionele én persoonlijke doelen te bereiken. Voeg dat bij de meer dan 3.000 onderwijsvacatures en 8.000 scholingsmogelijkheden die oo.nl al aanbiedt, en je hebt een veelbelovende combinatie.

Net zoals het onderwijs, blijven ook wij ons voortdurend ontwikkelen. Samen met LDC gaan we door met het verbeteren en toevoegen van nieuwe functies. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd de beste ondersteuning krijgt om te groeien in je loopbaan.

Benieuwd? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief om steeds de laatste updates te ontvangen, want deze nieuwe features rollen we in de loop van dit schooljaar uit.

Meer weten? Neem gerust contact op met Erik Trimp van oo.nl via erik.trimp@oo.nl of met Maurice Vermunt van LDC via maurice.vermunt@ldc.nl.