Irma Hemmer Muziekeducatie


Naast haar conservatoriumstudie was Irma Hemmer actief als zangeres binnen de amusementsmuziek. De combinatie klassieke- en lichte muziek heeft niet alleen haar muzikale horizon verbreed, maar heeft tevens geleid tot meer begrip vóór haar leerlingen en meer grip òp haar leerlingen.

Tijdens haar muzikale ‘visites’ als Muziekvakleerkracht op verschillende basisscholen werd haar geregeld de vraag gesteld: “Hoe kom je aan dat lesmateriaal?.. Waarom doe je daar ‘niets’ mee?!…” Daarom besloot ze middels een uitgave haar muzikaal-didactisch lesmateriaal en haar eigenzinnige aanpak te delen met anderen.

Stel deze aanbieder een vraag

  • Irma Hemmer Muziekeducatie
  • Johannes Kamphuisstraat 9
  • 7672 AJ Vriezenveen

Het aanbod van deze aanbieder

Feel The Music

Voor iedereen die muziekles geeft of gaat geven heeft Irma Hemmer het boek ‘Feel The Music’ geschreven. Hierin vindt de lezer frisse ideeën voor multisensorische en flitsende muzieklessen. Filmmateriaal en werkbladen ondersteunen en versterken de vele muzikale voorbeelden uit de lespraktijk en bieden zowel de leerling als de leerkracht een steun-in-de-rug. Dit fundamentele muziekonderwijs in woord én beeld gaat als een speer! Het muzikale credo luidt ‘Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan…’