CultuurCollege


Cultuur Oost is de Gelderse adviesorganisatie die met kunst en cultuur makers en beslissers helpt bij het bedenken van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Onze opdracht

Kunst en cultuur zorgen voor een prettig woon- en werkklimaat in Gelderland. Ze verbinden en verrijken het individu en zijn van groot belang bij het vervullen van onze maatschappelijke opgaven. Cultuureducatie maakt creatiever en zelfredzamer. Cultuurparticipatie maakt gelukkiger en gezonder. Talentontwikkeling geeft Gelderlanders de kans hun talenten te ontdekken en te ontplooien en vormt een stevige basis voor een nieuwe generatie kunstenaars. Een sterke culturele infrastructuur trekt bovendien bedrijven, inwoners en toeristen aan.

Kennis & deskundigheid

Cultuur Oost zorgt voor het ontwikkelen, beschikbaar stellen en verspreiden van kennis over kunst en cultuur en draagt via scholing en coaching bij aan deskundigheidsbevordering in het veld.

Stel deze aanbieder een vraag

  • CultuurCollege
  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Het aanbod van deze aanbieder

Als kunst je vak is

Ben jij al geruime tijd actief als kunstvakdocent in het onderwijs? Ben je op zoek naar nieuwe ideeën, wil je sparren met je vakgenoten, en heb je zelf ook veel te delen?

  • 5 okt. 2023
  • € 50