Module 3 voeding, verzorging, poppen maken

Een kind is een ‘mens in wording’. Het lichaam heeft veel bouwstoffen nodig. Welke voedingsstoffen zijn nodig voor de ontwikkeling van de hersenen en de rest van het lichaam? Welke ondersteuning kun je als ouder of pedagogisch medewerker bieden voor het aanleren van gezond eetgedrag?

Training Gezond Werken & ‘Tiltraining’

Gezond werken in een prettige werkomgeving is goed voor werkgever én werknemer, in elke sector. Working Well weet dat, heeft veel ervaring op dit gebied in diverse branches en staat u graag bij met praktijkgerichte trainingen Gezond Werken.

Training Kinder EHBO + BHV

Behaal je kinder-EHBO certificaat en je BHV-certificaat in slechts 1 dagdeel Tijdens deze combinatie van veiligheidstrainingen behandel je alle kinder-EHBO en BHV-vaardigheden zodat je precies weet hoe je moet handelen bij ongelukken. Voldoet aan wet IKK.

Hoe maak je een goed Veiligheid & Gezondheidsbeleid?

Vanuit de IKK wet Veiligheid en Gezondheid is elke locatie (peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang) van een kinderopvangorganisatie verplicht een actueel veiligheids- en gezondheidsbeleid te hebben. Deze training helpt je op weg om een goed veiligheids- en gezondheidsbeleid op te stellen.

EHBO voor gymnastiekdocenten

Als er een ongeluk gebeurt tijdens de gymnastiekles is het belangrijk dat u niet in paniek raakt, maar het hoofd koel houdt en weet wat er moet gebeuren. Tijdens deze training leert u wat u moet doen wanneer er een sportongeval plaatsvindt tijdens de les.

EHBO voor onderwijspersoneel

Deelnemers worden vaardig in het verlenen van eerste hulp bij bewustzijns- en ademhalingsstoornissen, reanimatie, ernstige bloedingen en diverse soorten letsels. Aanvullend is er aandacht voor basisstappen van een effectieve hulpverlening: eigen veiligheid, inschatten van de situatie.

Schoolhulpverlener

Binnen deze training worden de basisvaardigheden aangeleerd. Aanvullend worden schoolhulpverleners getraind in preventief en repressief handelen bij een grote verscheidenheid aan schoolveiligheidsrisico’s en calamiteiten.

Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen

Hoe verlaag ik het stressniveau bij mijn leerlingen? Wat kan ik verwachten van kinderen die veel stress (hebben) ervaren? Het antwoord daarop is niet eenvoudig. Dit aanbod helpt je om sensitief lesgeven op een goede manier vorm te geven. 

Leefstijl – Introductie workshop

In een informatieve workshop krijg je een voorproefje van wat het Leefstijl-programma inhoudt. Door zelf deel te nemen aan een aantal werkvormen, krijg je een beeld van het effect daarvan op kinderen en jongeren en de sfeer in de groep.