Basis opleiding kindercoach, pubercoach en opvoedcoach

Investeer in vakmanschap en ontdek hoe je kinderen en hun ouders vooruit helpt als ze vastlopen in de ontwikkeling. Je werkt al met kinderen, maar je wilt meer, je wilt écht goed zijn als coach voor kinderen, pubers en ouders. Jij wilt degene zijn aan wie kinderen later als ze groot zijn terugdenken als degene die het verschil maakte! Deze kindercoach-opleiding is geaccrediteerd met 45 SKJ-punten.

Prepuberteit

Bij de meeste kinderen begint de prepuberteit tussen de 9 en 12 jaar. Soms zelfs al eerder. Bij de een gaat dat geleidelijk, terwijl het andere kind van de een op andere dag verandert in een opstandig, brutaal, overal-over-in-discussie-gaand kind. In de prepuberteit gebeurt er veel; de eerste veranderingen in het denken, gedrag, het lijf, hormonen, seksualiteit, vriendschappen en taalgebruik.

Groeimindset training

In de groeimindset training gaan we bespreken hoe je van een vaste mindset naar een groeimindset gaat. Welke kleine tussenstappen er mogelijk zijn en hoe je anderen kunt uitnodigen om ook anders (positief) te gaan denken en handelen wanneer zij vastzitten in (negatieve/ beperkende) gedachten. Deze training is dan ook zowel voor jouw persoonlijke groei als het begeleiden van de groei van anderen. Je neemt uit deze training praktische direct toepasbare tips en opdrachten mee.

E-learning BSO doe je zo!

In deze e-learning staan de ideeën van kinderen centraal. Wat willen kinderen doen? Wat kunnen ze zelfstandig? Waar mogen kinderen over meebeslissen? En hoe begeleid jij dit als pedagogisch medewerker op een positieve manier?

Seksuele ontwikkeling (0-16 jaar)

Dit is een gratis webinar met tips en tools over hoe je aan de slag kan gaan met seksuele gezondheid en voorlichting. Dit webinar is zowel geschikt voor OUDERS van (jonge) kinderen en pubers als voor PROFESSIONALS die met deze leeftijden werken.