Groepsdynamiek

Tijdens deze training gaan we samen met de deelnemers kijken naar interactionele processen die plaatsvinden in de groep en hoe je daar als leerkracht grip op kunt krijgen.

Inspire creativity through learner engagement

Unlock unlimited creative learning opportunities, whether students are in front of you or attending remotely. Go beyond the walls of your classroom and learn how digital tools can support creativity, promote student voice, and increase student engagement. Develop new ways to deliver instruction through learning models and digital tools while infusing creativity to support learning anywhere.

Sterker met de klas

Vanuit het kennis- en dienstencentrum van Sine Limite wordt sinds 2021 de maatwerktraining ‘Sterker met de klas’ aangeboden. Een preventief aanbod voor ‘dynamische’ groepen waar alle basisscholen in het samenwerkingsverband gebruik van kunnen maken. Doel van de training is om de weerbaarheid en sociale vaardigheden van kinderen te vergroten en een positief klimaat in de groep te stimuleren.

Positief pedagogisch klimaat

Merk je dat op jouw school leerlingen behoefte hebben aan autonomie, ruimte en duidelijkheid maar heeft je team onvoldoende handvatten om dit vorm te geven? Lopen jullie tegen storend gedrag aan? In onze trajecten starten we altijd met inzicht in de eigen pedagogische visie en analyse van de huidige werkwijze om te komen tot een aanbod op maat.