Tweedaagse Leefstijl Open Basistraining voor PO

De Leefstijl Open Basistraining voor PO is praktijkgericht. Het ontwikkelen van de vaardigheden van de leerkracht om Leefstijl in de klas toe te passen staat centraal. Ook is de training goed voor de teambuilding.

Inhoud
Tijdens de training oefent u samen met uw collega’s en/of andere deelnemers de interactieve werkvormen van Leefstijl. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de invoering van het Leefstijl-programma binnen uw school.

De training bevat de volgende onderdelen:

– Theoretische basis van Leefstijl
– Oefenen met de werkvormen
– Voorbereiden van een Leefstijl-les
– Ontwikkelen implementatieplan voor de eigen school
– Uitwisselen van ervaringen

Certificaat
Na het voltooien van de training ontvangt u een certificaat. Dit certificaat kan onder andere gebruikt worden voor het lerarenregister. Daarna kunt u aan de slag als Leefstijl docent!

Voor wie?
Doelgroep: Leerkrachten die lesgeven in het primair onderwijs.
Aanvangsniveau: Onderwijservaring gewenst
Niveau: Vaardigheidstraining

Leefstijl adviseert voor elke deelnemer een eigen materiaalpakket. Minimale besteleenheid is 1 pakket (docentenhandleiding, werkboek en Energizer) per 2 deelnemers. Leefstijl materialen vind je in onze webshop.

Praktische informatie
De teamtraining kan zowel verzorgd worden bij u op school als in een conferentieoord. Kleine groepen en individuele leerkrachten kunnen kiezen voor een training met open inschrijving. Lees meer over de verschillende trainingsvormen. De prijzen van de trainingen zijn altijd exclusief materiaalkosten. Voor deze training is weinig tot geen voorbereiding vereist. Leefstijl adviseert één materiaal pakket per deelnemer.