Studiereis ‘De kunst van sterk leiderschap in het onderwijs’

De kunst van sterk leiderschap wordt vaak onderschat. Net als bij het schilderen van een schilderij streeft u met de juiste voorbereiding, aandacht en gevoel naar perfectie. Wanneer goed uitgevoerd, genieten mensen net zo van uw leiderschapskunst en zorgt het voor verbinding bij uw ‘publiek’.

Sterk leiderschap in het onderwijs betekent dat uw toekomstvisie op het onderwijs helder is, dat u in staat bent hiervoor draagvlak te creëren, hierover goed te communiceren met uw team en stakeholders en u uzelf en uw team blijft uitdagen om steeds weer te adapteren aan wat leerlingen nodig hebben. Wilt u deze aspecten verbeteren en leren hoe u dit blijvend kunt doen?

Kom dan uit uw comfortzone en ga mee op studiereis!

De driedaagse studiereis ‘De kunst van sterk leiderschap in het onderwijs’ neemt u mee naar kunststad Parijs. Door het nemen van afstand van uw  schoolorganisatie heeft u alle focus op uw eigen ontwikkeling. Laat u inspireren op het gebied van sterk leiderschap, bezoek samen met uw reisgenoten het Louvre Museum en is er alle gelegenheid om met de andere onderwijsleiders te netwerken in deze prachtige stad. Deze reis bruist van de inspiratie, beleving en kennis. Dat maakt deze studiereis tot een reis die u nooit van uw leven meer vergeet.

“Leren zoals u het nog nooit heeft gedaan”

Wat levert de reis u op?

Startdata en locaties

  • 19 apr. 2023In overleg3 bijeenkomsten€ 3150Incl. reis, verblijf, eten