Spelend leren voor schoolleiders

Als schoolleider besef je niet altijd dat de kleuterbouw jou nodig heeft. Je laat het graag aan de professionals over. Of je hebt een methode of ontwikkelingsvolgsysteem ingevoerd waarmee een beredeneerd aanbod op papier aanwezig is. Maar hoe wordt het onderwijs aan kleuters bij jou op school eigenlijk vormgegeven? Vanuit welke visie worden keuzes gemaakt en hoe zie je dat terug? In hoeverre heb jij zicht op hoe kleuters leren en wat ze daarbij nodig hebben?

Om dit te kunnen inschatten heb je kennis van zaken nodig, besef je je dat een kleuter anders leert dan een schoolkind en begrijp je dat schoolbrede afspraken of methoden maar gedeeltelijk in de kleuterbouw kunnen worden ingevoerd.

Om meer kennis over kleuteronderwijs te krijgen, bied ik de workshop Spelend leren voor schoolleiders. Als je inhoudelijk betere gesprekken wilt voeren, als je vragen wilt stellen over hetgeen je ziet en ontwikkelingen wilt kunnen duiden kan deze workshop daar een aanzet toe zijn.

De kosten voor deelname bedragen € 125,- p.p. voor een workshop van maximaal 2 uur. Voorafgaande aan de workshop krijg je een factuur toegestuurd. Zodra je deze hebt ontvangen is je deelname definitief.

De workshop wordt op de volgende momenten georganiseerd:

Op dit moment staan er geen workshops gepland.