Soepel naar groep 3

Deze workshop is speciaal voor leerkrachten in groep 3 die willen zorgen dat de overgang van kleuters naar groep 3 soepeler verloopt.

In deze workshop leer je hoe je al vanaf de eerste dag van het schooljaar beter aansluit bij de behoeften van de ‘kleuters’ die dan starten met groep 3. Je krijgt tools in handen om aan te sluiten bij de werkwijze die de kinderen in de groepen 1 en 2 gewend waren en kunt daarbij beter rekening houden met de verschillen in de groep.

Door deze workshop word je je nog bewuster van de verschillen tussen de aanpak bij de kleuters en in groep 3, en welke invloed jij daarin hebt. Ik ga je laten zien dat er ook andere mogelijkheden zijn dan een klassikale aanpak!

Deze workshop is zinnig als je kritisch durft te staan t.a.v. de leesmethode en keuzes durft te maken waarmee de methode jouw werk in groep 3 ondersteunt en je deze niet slaafs wilt volgen.

De kosten per deelnemer bedragen € 125,-. De workshop duurt maximaal 2 uur. Voorafgaande aan de workshop krijg je een factuur toegestuurd. Zodra je deze hebt ontvangen is je deelname definitief.

De workshop wordt op de volgende momenten georganiseerd:

Op dit moment staan er geen workshops gepland.

Snel naar

inschrijven