Schriftjes schrijven

In veel kinderdagverblijven is het dagelijkse kost: schriftjes schrijven. Elke dag een kort verslagje over de ontwikkeling en het welzijn van het kind; een overdracht naar de ouders toe.

Tijdens de workshop “Schriftjes schrijven” krijg je praktische ideeën en richtlijnen mee die het schrijven voor je vergemakkelijken én voor een interessantere en inhoudelijker overdracht zorgen.

Doel van de workshop

Na de workshop “Schriftjes schrijven” is je overdracht leuker om te lezen, inhoudelijker van aard en persoonlijker gericht op het specifieke kind en gezin.

Doelgroep

De workshop is gericht op pedagogisch medewerkers KDV en managers die te maken hebben met de begeleiding van pedagogisch medewerkers.

Trainingswijze

Dit is een interactieve workshop, waarbij de theorie, tips van de trainer en ideeën vanuit de groep elkaar afwisselen en aanvullen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van afwisselende en activerende werkvormen die er op gericht zijn de ideeën vanuit de workshop op effectieve wijze te integreren in je denken en handelen.

Tijdsduur

De workshop “Schriftjes schrijven” bestaat uit 1 dagdeel van ongeveer 3 uur.

Bewijs van deelname

Aan het eind van de workshop ontvang je een bewijs van deelname.

Kosten

Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 15  (prijs bij minder dan 10 deelnemers in overleg).

De totaalprijs bij een in-company traject is afhankelijk van het aantal cursisten en de reisafstand van de trainer. De prijs per cursist is 100 euro, inclusief materiaalkosten, exclusief reisvergoeding. De training is vrijgesteld van BTW. De 15e cursist doet gratis mee.

Offerte en aanmelding

Voor een vrijblijvende offerte klik je op de offerteknop.

Nadere informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessica Schouten: telefoon o6- 44 87 30 86, email info@karakteradvies.nl.

Startdata en locaties

  • plaats en datum in overleg1 bijeenkomst€ 100prijs per deelnemer