Questtrek Onderwijsprofessionals

Een krachtige 3,5-daagse leiderschapsreis om vanuit verbinding met jezelf – je kernwaarden en je sterktes – richting te geven aan je leven.
Als de balans tussen wie je bent en wat je doet klopt, werk je vanuit je talenten. Je bent dan productief en effectief en werkt met plezier aan zinvolle resultaten. Je staat sterk in je werk en bent zelfbewust. In de QuestTrek stimuleer en inspireer je elkaar om je eigen koers te kiezen in je werk en daar focus op te houden. Je versterkt hiermee je vertrouwen, visie, motivatie, daadkracht, samenwerking, leiderschap en veerkracht. Zó creëer je duurzame inzetbaarheid.

Wat is het?

Tijdens de QuestTrek ontdek je buiten in de natuur door een combinatie van (coach)technieken jouw diepste drijfveren, dromen, patronen en talenten. Wie ben je, wat heeft je gevormd tot wie je nu bent en wat is werkelijk van waarde voor jou in je werk en leven? Wandelen speelt daarbij een belangrijke rol.
Je maakt contact met je gedachten, je gevoelens, je lijf, al je zintuigen, je innerlijke wijsheid en de kracht van de natuur. Je wordt hierbij intensief gecoacht door een ervaren coach die je alle dagen begeleidt. Er is veel persoonlijke aandacht en ruimte voor plezier. De QuestTrek wordt afgesloten met een persoonlijk toekomstplan.

Waarom?

Resultaten van de QuestTrek:

  • Je tilt je persoonlijk leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau.
  • Je krijgt inzicht in je eigen leven tot nu toe; ‘Connecting the dots’.
  • Je krijgt inzicht in je (belemmerende) gedragspatronen.
  • Je krijgt helderheid over je kwaliteiten en talenten.
  • Je leert vertrouwen te voelen en te geven.
  • Je bent in staat om geïnspireerd keuzes te maken in je werk en privéleven.
  • Je leert bewuster en authentieker in het leven te staan.
  • Je hebt zicht op je levensdoelen voor de aankomende vijf jaar.
  • Je hebt een concreet plan én de motivatie om die doelen te bereiken.

Hoe werkt het?

We werken tijdens de QuestTrek met innovatieve technieken als ervaringsgericht leren, Theory U, Motiverende Gespreksvoering en Co-Active® coaching.

Dag 0: Kennismaking

Op de eerste avond leren we elkaar kennen en leggen we je meer uit over de werkmethoden van de QuestTrek.

Dag 1: Listening, Observing

Deze dag staat in het teken van jezelf en elkaar beter leren kennen aan de hand van je eigen levensverhaal en kwaliteiten. Je ervaart je levenspad vanuit verschillende perspectieven. Je eindigt de dag met inzicht in wat voor jou belangrijke waarden zijn.

Dag 2: Letting Go, Letting Come

Je gaat fysiek en emotioneel ervaren wat vertrouwen voor je betekent en wat je vertrouwen vergroot en ondermijnt. Deze dag gaat om bij je kern te komen. Je weet en voelt wat je belemmert en wat je energie geeft en zet daarin de eerste stappen voor verandering.

Dag 3: Crystallizing your Future

Deze dag staat in het teken van het kristalliseren, voorbereiden en vieren van de toekomst die zich aandient en het borgen hiervan. Je maakt een vijf-jaren-reis vooruit in de tijd en een helder, concreet plan dient zich aan. Het einde van de dag staat in het teken van elkaar bekrachtigen en weer terug stappen in je dagelijks leven.

Lopen?

Lopen werkt stimulerend. De beweging activeert het oplossende deel van je hersenen. Door een ruimere blik ontdek je nieuwe mogelijkheden, kijk je frisser en creatiever. Lopen zorgt ook voor natuurlijke momenten van stilte, waarop je dieper inzicht in jezelf krijgt. Het versterkt je vertrouwen, daadkracht, samenwerking en vermogen tot inspireren. Je ontdekt nieuwe motivatie en drijfveren in jezelf, die je stevigheid geven voor je plannen. Je grenzen worden helderder, je hebt meer zin, meer kracht.
Je hoeft geen geoefend wandelaar te zijn. Per dag loop je ca 10-15 km, in etappes.

Vooraf

Voorafgaand aan de QuestTrek doe je online een wetenschappelijk onderbouwde talententest. Verder vul je een vragenlijst in ter voorbereiding op een telefonische intake. Deze intake zal ongeveer twee weken voor vertrek plaatsvinden. De kosten van deze talententest en het intakegesprek zijn bij de prijs inbegrepen.

Data

De QuestTrek Onderwijsprofessionals organiseren we InCompany voor scholen en bedrijven.

Locatie

De QuestTrek vindt plaats rondom Winterswijk. We verblijven tijdens deze rondtrektocht op verschillende locaties.

Op aanvraag kunnen we de QuestTrek ook organiseren in Nepal en Ibiza.

Kosten

De kosten voor de QuestTrek Onderwijsprofessional bedragen €1.895,- Dit bedrag is inclusief een telefonische intake, de accommodatiekosten, eten, drinken en een online coachgesprek na afloop ter borging. Dit bedrag is exclusief 21% BTW.

Natraject

Na afloop van de QuestTrek heb je één online coachgesprek ter borging van het geleerde. Dat is belangrijk. Werkelijke transformatie komt namelijk pas tot stand door gedragsverandering. Daarnaast bieden we maatwerk coachtrajecten aan om jouw doelen en acties waar te maken.

Startdata en locaties

  • --- datum in overleg4 bijeenkomsten€ 1895.00excl. btw