Professionalisering voor ib’ers

Tijd voor ontwikkeling!

Intern begeleiders hebben een belangrijke rol in het vormgeven van goed onderwijs op hun school. Deze vreemde tijd vraagt om nieuwe ideeën en oplossingen, maar biedt ook ruimte en behoefte om stil te staan bij de huidige praktijk. Wij dagen u hier graag toe uit!

Contact met de docenten

Gedurende het traject plannen we 2 keer een gezamenlijk webinar of een conferencecall, waarin we met elkaar de vragen rondom de theorie bespreken, de opdrachten bekijken en reflecteren op het eigen handelen.

Onderling kennis uitwisselen

Tevens bieden we u een platform waar de deelnemers informatie uitwisselen, elkaar vragen kunnen stellen en samen ideeën kunnen uitwerken.

Coachingsgesprek

Mocht u (aanvullend) behoefte hebben aan een individueel (digitaal) coachingsgesprek, dan is dit natuurlijk mogelijk.

Volg deze opleiding wanneer het u uitkomt

U kunt deze online module in uw eigen tijd en op uw eigen locatie (thuis of op het werk) volgen. De filmpjes en opdrachten worden in een periode van circa drie weken gedeeld met de deelnemers. We verzorgen de opleiding bij voorkeur incompany, aan een groep intern begeleiders van één organisatie. De prijs is op aanvraag. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat vanuit B&T.

Doet u mee?

Wij hebben zin om aan de slag te gaan, doet u mee? Neem voor meer informatie contact op met Loes Peterse of Anouk Hendriks.

Startdata en locaties

  • Online datum in overleg