Organiseren en ontwerpen van organisaties

Kunnen we huidige organisaties begrijpen en zodanig inrichten dat beoogde veranderingen ook echt impact hebben en meerwaarde opleveren voor stakeholders? De toegenomen complexiteit en dynamiek van de markten en maatschappelijke vraagstukken vragen om effectieve, efficiënte en flexibele organisaties waar medewerkers graag werken. Organisatiekundige aandacht loont daarbij! Kennis en inzichten in dit vakgebied zijn volop in beweging.

Juist vanwege deze beweging ontwikkelden we een flexibele en unieke Build your own Academy track speciaal voor iedereen die zich op de organisatiekundige kant van de verandering wil richten.

In de opleiding ‘Organiseren en Ontwerpen van Organisaties’ onderzoekt u uw eigen rol in het organiseer- en ontwerpproces: wanneer en waarop beïnvloedt u de patronen in de organisatie en met welk repertoire en vanuit welke logica doet u dat?

Organiseren en Ontwerpen van Organisaties is een modulair programma dat bestaat uit:

  • drie workshops
  • twee themadagen
  • intervisie
  • individuele coaching

Door de modulaire opbouw biedt deze track maximale flexibiliteit. U kunt de workshops in die volgorde en op die momenten volgen die het best in uw eigen planning passen. U ontvangt een certificaat van deelname als u binnen 24 maanden na de start alle onderdelen hebt gevolgd. Omdat u steeds in groepen van wisselende samenstelling stapt, ontwikkelt u een breed netwerk van vakgenoten.

Startdata en locaties

  • 26 sep. 20231 bijeenkomst€ 12500minimale kosten