Morgen doe ik het beter!

Heb jij dat nou ook? Dat je ál je leerlingen zo goed mogelijk wilt ondersteunen en daarbij onmacht voelt? Want soms is gedrag zo lastig te hanteren dat je handelingsverlegen wordt. Dat voelt niet fijn!

Gedragsproblemen worden zichtbaar in interactie. Dat betekent dat ook jouw gedrag als docent van invloed is op de gedragsproblemen die leerlingen laten zien.  Door jouw gedrag aan te passen, kun je gedragsproblemen voorkomen. Dit is echter niet eenvoudig. Door bijvoorbeeld intercollegiale coaching leer je hier stappen in te zetten. In je dagelijks werk voor de klas kun je grote veranderingen ervaren. Ook kun je zelf een coach voor je collega zijn. 

In deze workshop van twee en half uur krijg je informatie over de meest voorkomende gedragsproblemen in de klas. Ook krijg je handvatten om hier beter mee om te gaan. We kijken naar voorbeelden en wisselen (succes)ervaringen met elkaar uit. Daarbij ga je met collega’s in gesprek over hoe je deze situaties de volgende keer nóg beter aan kunt pakken. Door de handvatten en tips die je van elkaar krijgt, kun je het morgen al beter doen! 

Deze workshop wordt in company aangeboden aan groepen van maximaal 15 docenten

Startdata en locaties

  • in overlegIn overleg1 bijeenkomst€ 850