Master Leren en Innoveren

Wil jij als docent het beste uit je leerlingen, het onderwijs en jezelf halen? Wil jij onderwijsvernieuwingen realiseren op jouw school en daarbij de voortrekkersrol nemen? Volg dan de master Leren en Innoveren (MLI). Als je de studie succesvol afrondt, krijg je de titel Master of Education.

De master Leren en Innoveren is ontwikkeld om ambitieuze leraren op te leiden tot teacher leaders. Als teacher leader ben je op je eigen school de voortrekker bij verbeteringen in het onderwijs. Vernieuwingen kunnen plaatsvinden in je eigen klas, op bouw- of leerjaar niveau of in de hele school. Als afgestudeerde teacher leader werk je als projectleider in de school. Je brengt samen met je collega’s en met behulp van onderzoek vernieuwingen en verbeteringen aan.

 

Deze master is een opleiding van het samenwerkingsverband Radiant Lerarenopleidingen en wordt aangeboden door Marnix Academie, De Kempel, Hogeschool KPZ, Iselinge Hogeschool en hogeschool iPabo. De master Leren en Innoveren wordt gegeven op de Marnix Academie in Utrecht.

Klik hier voor meer informatie over de master