Kernkwaliteiten en kernkwadranten

Wil je jezelf en je collega’s beter leren kennen, begrijpen waarom je bepaalde eigenschappen bij andere mensen bewondert en waarom je je aan andere eigenschappen mateloos stoort?

Tijdens de workshop “Kernkwaliteiten en kernkwadranten” leer je vanuit de theorie  en met behulp van verschillende werkvormen je eigen kernkwaliteiten kennen, en ook de daaraan verbonden valkuilen, uitdagingen en de zeer herkenbare allergieën. Doordat de eigenschappen van je collega’s vanuit een andere hoek belicht worden kan dit resulteren in begrip en wellicht zelfs waardering van de eigen (on)mogelijkheden én die van de ander.

Doelgroep

De workshop is gericht op managers en (senior) pedagogisch medewerkers in de kinderopvang.

Trainingswijze

Dit is een interactieve workshop, waarbij de theorie en het trainen van vaardigheden elkaar afwisselen en aanvullen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende activerende werkvormen die er op gericht zijn de ideeën vanuit de workshop op effectieve wijze te integreren in je denken en handelen.

Tijdsduur

De workshop “Kernkwaliteiten en kernkwadranten” bestaat uit 1 dagdeel van ongeveer 3 uur.

Bewijs van deelname

Aan het eind van de workshop ontvangt u een bewijs van deelname.

Kosten

Aantal deelnemers: minimaal 9, maximaal 12  (prijs bij minder dan 9 deelnemers in overleg).

De totaalprijs bij een in-company traject is afhankelijk van het aantal cursisten en de reisafstand van de trainer. De prijs per cursist is 125 euro, inclusief materiaalkosten, exclusief reisvergoeding. De training is vrijgesteld van BTW. De 12e cursist doet gratis mee.

Offerte en aanmelding

Voor een vrijblijvende offerte klik je op de offerteknop.

Nadere informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessica Schouten: telefoon o6- 44 87 30 86, email info@karakteradvies.nl.

Startdata en locaties

  • plaats en datum in overleg1 bijeenkomst€ 125prijs per deelnemer