Coachtraject schoolleider

In het kort

Wil je graag gerichte coaching on the job ontvangen om je door te ontwikkelen als schoolleider? Wil jij jouw team écht in haar kracht te zetten? Dan is het coachtraject voor schoolleiders van September Onderwijs iets voor jou! Ontdek hoe persoonlijke coaching jouw kan helpen om jouw rol als schoolleider te verdiepen en ga aan de slag met concrete handvatten voor de verzuimaanpak op school. De opbrengst? Een sterker team en meer werkplezier!

Voor wie

Het coachtraject is bestemd voor schoolleiders (directeuren/adjunct-directeuren) die zich professioneel verder willen ontwikkelen op het gebied van verzuimaanpak op school. Tijdens de individuele coachgesprekken deel je jouw voorbeelden uit de praktijk en doe je praktische vaardigheden op. Je ontdekt concrete handvatten voor het bewaken en voorkomen van verzuim. Daarnaast is er ook ruimte voor andere werk gerelateerde onderwerpen waar je graag in gecoacht wil worden. Hierbij kun je denken aan alle onderwerpen die voor jou interessant zijn. De coaching is laagdrempelig en flexibel in te plannen via Skype of bij jouw op school.

De resultaten

  • Verdiep jouw rol als schoolleider met gerichte coaching on the job
  • Ga aan de slag met concrete handvatten voor de verzuimaanpak op school en krijg coaching in diverse andere werk gerelateerde onderwerpen (naar keuze)
  • Laagdrempelig en flexibel in te plannen via skype of op jouw school
  • Een sterker team en meer werkplezier!

Startdata en locaties