Op SAMI-expeditie in onderwijsland

  • Servaas Klute
  • Leuker.nu
  • ISBN: 9789463185820
  • € 49.95

Het SAMI-adagium:
‘De enige opgave die een leidinggevende heeft, is het volledige individuele en collectieve potentieel van de organisatie tot ontwikkeling brengen.’

Dit boek is geschreven voor onderwijsmensen die de moed durven te verzamelen om mee gaan op een inspirerende en intensieve expeditie waarbij organisatieontwikkeling en (persoonlijk) leiderschap centraal staan.

Onderwijsmensen die heel goed beseffen dat hun vak erom vraagt dienend aan de ontwikkeling van de ander(en) te zijn. Die bereid zijn tijdens deze expeditie in hun hoofd, hart als ook intuïtief en met hun teamleden op zoek te gaan naar manieren om het SAMI-adagium tot werkelijkheid te maken.

In dit proces schuwen zij hun persoonlijke ontwikkeling niet. Ze beseffen dat zij wat zij hun teamleden/leerlingen willen leren, ook zelf moeten doormaken.

Zij zien in anderen en zichzelf ongekende en onuitputtelijke mogelijkheden tot groei. Zo creëren zij een gemeenschap (school, lerarenteam, klas of groep) waarin ontwikkeling en leren centraal staan.

www.sami-training.com
www.servaasklutecoaching.nl