Muisje Mila

positieve mindset - doorzettingsvermogen - filosoferen met kinderen - prentenboek - kinderboek

  • Marita Verstegen-Vanhommerig
  • Bullseye Publishing
  • ISBN: 9789491920905
  • € 19,95

Muisje Mila gaat een dag uit met haar familie. Ze ziet hoe vader muis met een grote sprong over het gras en beekje springt. Dat wil Muisje Mila ook! Ze oefent in het weiland maar het valt niet mee. Ze geeft het bijna op. Gelukkig luistert ze naar de wijze lessen van haar moeder. Met vallen en opstaan gaat het haar lukken. Muisje Mila is een beeldend en zintuiglijk verhaal over doorzetten, vertrouwen hebben in jezelf en de ander. Een prentenboek over groei en positieve mindset.

Het boek is geschikt voor alle kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar.

Tevens is er extra aandacht voor vragen waarmee je het gesprek aan kunt gaan met jouw kind(eren). Een mooie manier om in een veilige omgeving eindeloos te filosoferen, fantaseren en in te leven in het verhaal. Daarnaast stimuleer je het logisch denkvermogen van het kind. Geef geen antwoorden maar luister goed naar jouw kind(eren) en leid het gesprek. Ervaar zelf hoe heerlijk het is om met kinderen te filosoferen!

Scan de QR-code aan de binnenzijde van het boek en beluister samen met jouw kind het bijhorende audioboek voor nog meer beleving !

Marita Verstegen-Vanhommerig werkt al vele jaren met veel plezier als groepsleerkracht in groep 1-2 op een basisschool. Ze woont samen met haar man en ze is trotse moeder van drie kinderen en twee kleinkinderen. De behoefte om zich te blijven ontwikkelen was altijd groot daarom besloot ze zich te specialiseren in het welbevinden en de ontwikkeling van het kind waarbij het kind als individu centraal staat. Marita volgde o.a. een kinderyoga opleiding, een opleiding tot trainer onderlinge kindermassage, Muziek Spel & beweging, een opleiding Helend Kindercoach, Mindfulness voor kinderen en een Specialisatiemodule Slimme Kleuters. Wat ze leerde past ze dagelijks toe in haar werk en heeft ze verwerkt in dit bijzonder kinderboek. Haar drijfveer is om kinderen zoveel mogelijk handvatten voor het leven mee te geven zodat ze in hun kracht kunnen (blijven) staan.

Auteur : Marita Verstegen – Vanhommerig
Illustraties : Bianca Ambrosius
Uitgever : Bullseye Publishing
Hardcover, 24 pagina’s
ISBN : 9789491920905