Grip op je tijd!

Plannen voor studerende en startende leraren

  • Marjolein Mantelaers
  • Online publicatie
  • € 9.95

Plannen voor startende en/of studerende leraren!

Plannen is het onderwerp van dit e-book. De omscholing naar het onderwijs gaat vrijwel altijd gepaard met een studie en een totaal nieuwe werkomgeving. Werken in het onderwijs vergt veel tijd. Er is veel nieuw en er is maar weinig in de onderwijswereld dat je kunt vergelijken met andere bedrijfstakken.
Tel daarbij op dat je, om voor de klas te mogen staan, een bevoegdheid moet hebben en dus een opleiding moet gaan volgen. En dit alles komt naast alle andere belangrijke zaken die ook jouw aandacht verdienen. Denk aan een gezin, mantelzorg, vrienden, sport en/of een belangrijke hobby.

Veel ballen!

Dat zijn, alles bij elkaar opgeteld, veel ballen die je hoog moet houden. Een goede planning en grip op je tijd is dan wel zo fijn. Maar waar begin je? En hoe maak je nu een realistische planning? Dat vertel ik je in dit e-book.

Je krijgt tips over hoe je inzicht krijgt in tijd en waar jij je tijd aan ‘opmaakt’. Er zijn opdrachten om dit nog meer inzichtelijk te maken en om hier vervolgens mee aan de slag te gaan. Er zijn jaar-, maand-, week- en dagplanningen om meer overzicht te creëren. En ik wijs op valkuilen en belangrijke zaken om een planning niet alleen op papier te krijgen, maar je er ook aan te kunnen houden.

Direct in je mailbox!

Extra fijn is het dat je dit e-book, na betaling, direct in je mailbox ontvang. Betaal je via directe bankoverschrijving? Dan krijg je het e-book zo snel mogelijk nadat het bedrag is bijgeschreven. Er gaat dus zo min mogelijk tijd verloren en je kunt direct starten.