Goedemorgen! Wat gaat jouw dag bijzonder maken? (persoonlijke groei, bewustleven, non-dualiteit)

nvt

  • Charles Ruiters
  • Bullseye Publishing
  • ISBN: 9789491920745
  • € 24,95

Vanuit een diepe passie om anderen te ondersteunen en inspireren op hun persoonlijke levenspad heeft Charles Ruiters dit werk gecreëerd, waarbij hij je meeneemt op een reis van persoonlijke ontwikkeling, groei en transformatie.

Velen van ons voelen zich verscheurd omdat we de overtuiging hebben dat we leven in twee of meerdere werelden. We streven constant naar een punt waarop we gezien en gehoord worden, waarin we worden erkend om wie we zijn. Bang om iets te missen hollen we door het leven. We proberen krampachtig alle ballen in de lucht te houden, waarbij we geen tijd hebben om stil te staan bij onszelf of de ander. Met constante stress, een hoofd dat overloopt van allerlei (tegenstrijdige) gedachten en totale uitputting tot resultaat.
Aan het eind van de rit bestaat er maar één wereld, één persoon, één mens dat eigenlijk diep van binnen wil leven vanuit puurheid, verbondenheid, liefde, betrokkenheid, compassie en acceptatie.

Toch ontkomt niemand van ons aan het ego. Verleiding, hebzucht, controle willen houden, status en macht om maar een paar voorbeelden te noemen. Op het moment dat jij je ervan bewust bent dat ego in je hoofd zit, dat het niet is wie jij als mens écht bent, maar dat het gevormd is door je opvoeding, cultuur, onderwijs en geloof, dan pas kun je bevrijd leven vanuit je ware zelf.
Elk moment kun jij er bewust voor kiezen om te reageren vanuit je ego, een onecht leven, of om te reageren vanuit liefde en verbinding, vanuit jezelf.

In dit boekwerk doorlopen we alle facetten van het leven.Van opgroeien in eigen kind-jaren tot aan zelf opvoeden als ouder, waarbij de vicieuze cirkel van het doorgeven van verwachtingen en overtuigingen, van generatie op generatie, doorbroken word.Er is ook volop aandacht voor ego binnen bijvoorbeeld je liefdesrelatie(s), gezinsleven, je werk en vriendschappen.

Een ding is zeker, na het lezen van dit boek, en het oppakken van de tips, zul je bevrijd worden van een hoop misstanden, frustratie, onzekerheid, ruzie(s), stress en verdriet, want dat is wat het ego voor ons in petto heeft!Je zult meer rust, ruimte en vertrouwen ervaren, en als het mens dat jij bewust kiest te zijn, door het leven kunnen gaan.

Zorg goed voor jezelf, want als het goed gaat met jou, dan gaat het beter met de ander….

BOEKRECENSIES :

Dit boek is een cadeau voor iedereen die erin duikt. Charles zijn positieve energie is aanstekelijk en zijn rustige oprechte kijk op het leven soms net soms net wat iemand nodig kan hebben. Een boek voor iedereen die op zoek is naar nieuwe inzichten. Ik hoop dat het heel veel mensen bereikt en helpt zoals Charles mij heeft geholpen. Lezen dus! Patricia van Haastrecht, zangeres

Charles Ruiters gunt ons een kijkje in de wijze waarop hij naar zijn eigen leven kijkt. Hij neemt ons via zijn persoonlijke verhaal mee op reis naar bevrijding. Bevrijding van het EGO, de ratrace, de waan van de dag en de vaste kaders die we onszelf opleggen. Wanneer je jezelf herkent in het levensverhaal van Charles, zijn de aangereikte handvatten van grote waarde. De quote ‘Je bent goed zoals je bent’ zou van mij zo op een tegeltje mogen….
Robert van den Broek | www.allesoverniets.nl

Het wordt een bijzondere dag als je dit boek van Charles gaat lezen. Het boek heeft mij inzicht gegeven in 3 aspecten:
1. Hoe kan ik meer rust en ruimte in mijn hoofd creëren;
2. Hoe krijg ik mijn ego en andere stemmetjes in mijn hoofd een beetje stiller;
3. Tips om bewuster te leven, te doen en vooral te zijn;
Het is een boek met reflecterende en vaak confronterende vragen maar de persoonlijke verhalen van Charles maken het makkelijker om op zoek te gaan naar de diepere antwoorden. Even pauze en je echte zelf ontdekken.
Cyriel Kortleven, internationaal spreker & auteur rondom de Verander Mindset