Binnenkort op oo.nl

In deze rubriek lees je steeds het laatste nieuw over de ontwikkeling van ons platform. Na de lancering van oo.nl in februari zijn we druk bezig geweest om het platform verder te optimaliseren. Daarom een update vanuit ons wat je de komende periode kan verwachten op oo.nl.

Financieringstool

Vanaf oktober staat de ‘Geld voor je scholing’-tool online. Met deze tool zien onderwijsprofessionals welke subsidies en regelingen ze kunnen aanvragen om geld voor hun scholing te ontvangen. Superhandig!

Thema’s en onderwerpen

Om jou te helpen vinden wat je zoekt hebben we alle scholingsactiviteiten gekoppeld aan verschillende thema’s en onderwerpen. Deze thema’s en onderwerpen hebben we de afgelopen weken geanalyseerd en geoptimaliseerd. Daardoor passen de thema’s en onderwerpen nóg beter bij het aanbod, zodat jij sneller en gemakkelijker kan vinden wat je zoekt.

Vanaf eind oktober hebben de thema- en onderwerppagina’s een nieuwe lay-out. Op deze pagina’s zie je verschillende scholingsactiviteiten die bij het betreffende thema of onderwerp horen, lees je onderzoeken, vind je video’s en podcast andere interessante blogs. Benieuwd hoe dat eruitziet?

Filters

Naast de vernieuwde thema- en onderwerpen filters, zijn we ook bezig geweest met het toevoegen van nieuwe filteropties. Deze worden binnenkort toegevoegd. Filters die onder andere toegevoegd worden zijn: teamtrainingen, STAP-budget en direct beschikbaar.

Meer weten?

Wil je nou op de hoogte blijven van alle nieuws, blogs en updates? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Mis je nou iets of heb je een tip voor ons? Laat het dan weten! We vinden het belangrijk om het platform nog beter te maken.