De scholen zijn weer begonnen!

leestijd: 1 minuut

Nu ook in het zuiden van het land de scholen weer zijn begonnen, kunnen we er weer helemaal tegen aan! Na een welverdiende vakantie zijn we weer fris begonnen en bieden we nu nog meer boeken, magazines en trainingen aan. 

Op de website bieden wij onderwerpen aan die verschillende opleidingen en interessante artikelen bevatten. Ben je bijvoorbeeld al bekend met onze categorie ‘werkplezier en zelfreflectie’? Voor onderwijsprofessionals zit een groot deel van het werkgeluk in de interactie met kinderen, echter is uit onderzoek ook gebleken dat veel onderwijsprofessionals het belangrijk vinden om ontwikkelingsmogelijkheden en autonomie te hebben. Daarom bieden wij diverse opleidingen binnen dit onderwerp aan, zoals bijvoorbeeld de opleidingen ‘werkgeluk in het onderwijs’, ‘netwerk startende leraren’ en ‘positieve psychologie in het onderwijs’ aan.

Maar hoe vind je nu de opleiding die het beste bij je past? Ga allereerst voor jezelf na waar je jezelf verder in wil ontwikkelen; wil jij dit schooljaar bijvoorbeeld aan de slag met leiderschap? Neem dan eens een kijkje hier, waar wij opleidingen aanbieden zoals, ‘Leergang persoonlijk leiderschap’, ‘gedeeld leiderschap; zo haal je meer uit jouw team’, of een van de negen verschillende competenties binnen ‘De schoolleider;’.

Bij elke opleiding, cursus of training staat aangegeven waarom deze voor jou van belang kan zijn en wat je eraan overhoudt na afloop, zodat je snel weet of dit de juiste opleiding is voor jou. 

Ben je nou benieuwd naar meer opleidingen of trainingen of heb je overige vragen? Neem een kijkje op onze website of stuur ons een berichtje!